Lassa je Turski proizvođač guma u u partnerstvu sa Japanskim gigantom Bridgestone. Lassa je osnovana jos 1974 godine. Danas je ozbiljna proizvodnja guma zasnovana na najnovijim Brdgestonovim tehnologijama. Poseduje jedno od najvećih fabrika na svetu površine 350 000 m2. Uspešno se prodaje u više od 50 zemalja sveta. Pored brojnih sertifikata I nagrda za kvalitet Lassa gume se koriste I kao prva ugradnja kod vodećih proizvođača automobila: Renault, Toyota, Mecedes, Honda, Hyundai, Ford…

Više informacija o samom brendu možete pročitati na njihovom sajtu

www.lassa.com

Na našem sajtu se nalazi nešto iz njihove ponude, u pitanju su gume za veće I brže automobile, 16,17 I 18 coli. Odabrali smo Lassu zato što smo isprobali njihov kvalitet, odnos cene I kvalitet im je odličan.

Želimo da naši kupci dobiju najviši kvalitet za najbolju mogucu cenu.

Model Impetus Revo+ je razvijen da se koristi u širokom spektru vozila srednje I visoke klase. Krasi je vrhunski kvalitet, jedinstvena udobnost vožnje I potpuna kontrola vozial. Za naše uslove vožnje najbitnija je I čvrstina same osnove gume koja garantuje duži vek trajanja I veću otpornost na udarce, što mnoge gume na našem tržištu nemaju.

Model Phenoma je dizajniran za sportske automobile I vozače, odliku je ga odlična upravljivost, vožnja do krajnjih granica na suvoj I vlažnoj površini. Ovu gumau takođe krasi odlična čvrstina I odličan kapacitet kočenja.